Retapitare paturi si tablii de pat

Oferim servicii de retapitare pat sau tablii de pat indiferent de model sau de complexitatea modelului. Retapitam paturi si tablii de pat cu materiale textile, imitatie de piele dupa caz sau chiar piele naturala.

Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii cu cele mai bune preturi raportate la calitatea serviciilor oferite de atelierul nostru de tapiterie. Toate interventiile noastre pe partea de tapiterie paturi, sunt monitorizate atent si verificate de echipa noastra.

SERVICII COMPLETE RETAPITARE PATURI

In urma solicitarilor dvs. vom stabili toate detaliile pentru executarea lucrarii de tapiterie PATURI. In urma unei analize asupra modelului dvs. vom stabili costul si timpul de executie.

Retapitare rame si tablii de pat in conformitate cu specificatiile dvs. Asiguram materiale de tapiterie dedicate usor de utilizat in retapitarea paturilor.

Rezistenta la frecare excelenta atunci cand alegeti materialele de tapiterie din colectiile furnizorilor nostrii. Beneficiati de preturi optimizate pentru un raport calitate pret excelent.

retapitare

Retapitare tablii de pat

Ce retapitare putem realiza pentru un pat sau o tablie de pat:

  • Tapiterie totala respectand modelul original;
  • Tapiterie partiala – daca se doreste a fi retapitata doar tablia sau doar partile laterale;
  • Putem adauga nasturi pe tablie la cerere insa dupa o analiza a structurii si elementelor deja existente la pat (grosimea buretului si structura de lemn)

Avand o experienta vasta in procesul de retapitare paturi sau tablii de pat suntem gata sa va oferim solutiile noastre optimizate si aplicate intr-un mod cat mai eficient.

Termen de executie lucrare

Termenul de executie retapitare pat sau tablie de pat variaza de 6 la 10 zile lucratoare. Serviciile noastre de retapitare acopera municipiul Bucuresti si judetul Ilfov indiferent de distanta fata de Bucuresti.

retapitare pat

Solutii moderne pentru spatii moderne

Design-ul modern al paturilor de dormitor sunt definite de liniile tehnologice moderne pe care producatorii le aplica in zilele noastre.

Avem nenumarate optiuni in alegerea materialelor de tapiterie atunci cand apelati la serviciile noastre intrucat putem incadra patul intr-o nuanta de culoare menita sa se integreze rapid in culorile casei dvs.

Cum va ajutam noi?

  • beneficiati de expertiza profesionala inainte de preluare lucrare;
  • retapitam orice tip de pat;
  • putem realiza tablii de pat pe comanda;
  • putem tapita doar lateralele unui pat.

Beneficiezi de:

  • Garantie pentru fiecare pat retapitat.
  • Montajul patului.
retapitare moderna